Megoldásfókuszú megközelítés

Induljunk el!

Induljunk, kezdjük el a sétát! A téli álom után tegyük meg az első lépést. Mit szólsz hozzá? Szeretnél beszélgetni? Kimondani, ami régóta ott motoszkál már benned? Kiejteni azokat a szavakat, amelyek formálódnak szép lassan?

Megoldásfókuszú séta

Ki tudod mondani, hogy változást szeretnél? Itt az idő továbblépni. Még akkor is, ha nem tart mindenki veled. Még akkor is, ha fogalmad sincs, hova vezet az út, amelyre rá szeretnél lépi. Lehet, hogy meg fogod bánni? Lehet, de legalább megpróbálod. És ez az, ami számít.

Eljössz sétálni? Arról beszélgetni, ami igazán fontos? Elhagyni a felszín semmitmondó szavait, és megragadni a lényeget? Szeretnél kilátni a jelenedből, felfedezni, hogy mennyi csoda és varázslat vár még rád? Szeretnéd felismerni, hogy nem késő, még megteheted, még tehetsz egy lépést előre?

Lépj ki a szokások közül, tegyél valami olyasmit, amit még soha: gyere, sétálj egy ismeretlennel. És beszélj magadról. Az életedről, a gondolataidról. Arról, amit igazán szeretnél, amire a szíved mélyén a legjobban vágysz, és légy részese annak a csodának, ahogy mindez valósággá válik.

Gyere, sétáljunk!

Mit nyerhetsz vele? Láthatod, hogy bátrabb vagy, mint gondoltad volna, bele mertél vágni, el mertél kezdeni valamit, ami valóban számít, ami valóban fontos, ami érték, ami te vagy. Nem a körülményeid, nem a környezeted, hanem te magad. A séta alatt csak az számít, amit te szeretnél, nem az, amit a szüleid, a családod, a férjed, a főnököd,  a rokonok, a szomszédok. Csak az, amit te szeretnél, amire neked van szükséged.

Gyere, sétáljunk!

Ha szeretnéd a változást, szeretnél döntést hozni, és szeretnél tenni is valamit, de a séta helyett inkább otthon dolgoznál, inkább a saját közegedben mennél végig az úton, egyedül, mégis segítséggel, akkor ez a lehetőség neked szól:

A magabiztos ÉN útja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.