Megoldásfókuszú megközelítés

Válasz-utak

Válaszok a felmerülő kérdésekre:

1. Miért sétálás közben beszélgetünk?

A séta dinamikus mozgás, és sokkal könnyebb gondolkodni közben. Ez a beszélgetés célt szolgál, és változást hoz az életedbe. A változás a tied, te ismered a legjobban az életed, a problémáid, te vagy az, aki tudja, hogy mi a legjobb. Hogy mire van szükséged. Hogy mi az álmod, mire vágysz.

Azért választottam a sétát, mert egymás mellett haladunk, nem egymással szemben ülünk. Nem az én helyemen találkozunk, nem én vagyok a lényeg. Én is odamegyek a séta helyére, mint te. Én is úton vagyok, én is sétálok.

2. Miért velem sétálj?

Mert én elviszlek oda, ahova menni szeretnél. Elkísérlek addig a pontig, ahol már képes leszel döntést hozni. Évekig tanultam, hogy hogyan kell jól csinálni, rengeteget beszélgetést vezettem, és ez az, amiben igazán jó vagyok.

Teret és időt adok neked ahhoz, hogy megfogalmazd, mi az, amit szeretnél, és teret adok a döntésed megfogalmazásához. Nem teszem meg helyetted, nem befolyásollak, nem mondom meg, mit kellene tenned, nem ítélkezem és nem oktatlak ki.

Mediátor vagyok, konfliktuskezelő, kommunikációs tréningeket tartok, és rengeteget tanulok. Tanulom a módszereket, technikákat, a jól megfogalmazott kérdéseket.

Nézz be a mediációs honlapomra, olvass bele, utána döntsd el, hogy van-e kedved találkozni!

3. Mi lesz, ha nem sikerül, ha nem segít a sétálva beszélgetés?

Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. Annyira biztos vagyok benne, hogy ha a végén úgy érzed, nem történt semmi, nem léptél előre, visszaadom a séta teljes árát. És még az ajándékot is megtarthatod! És ha még azt is elmondod utána, hogy mi az, ami nem tetszett, hogy mire lett volna szükséged, azt meg fogom köszönni, és barátsággal válunk el.

Semmit nem veszíthetsz. Csak nyerhetsz vele, ha belevágsz! Ne nézd többet az út széléről mások lépéseit, legyél te az úton! Gyere ki a szabad levegőre, vedd a kezedbe az irányítást! 

4. Mennyibe kerül, és mi az ajándék?

Az ajándék meglepetés, de örülni fogsz neki. A séta végén megkapod!

A másfél órás séta 10.000 forintba kerül, áfamentes, számlát kapsz róla. 
5. Hol is sétálunk, és mi van, ha esik az eső?

Wekerletelepen sétálunk. Gyönyörű, árnyas, csendes és mozgalmas egyben. Aki már járt ott, megérti. Aki még nem, annak nem szabad kihagynia! És nagyon jól megközelíthető.

Úgy készülj, hogy mindenképpen sétálunk, bármilyen idő legyen is. Ha mégsem tudnánk, mert olyan borzasztóak az időjárási viszonyok, akkor meghívlak egy italra, beülünk egy nyugodt és csendes helyre, és ott folytatjuk.

6. Jó, de mégis mi az ajándék?

Gyere el, és megtudod! Az biztos, hogy mindenki meg akarja majd nézni, aki meglátja a kezedben!

7. Hol tudsz jelentkezni?

Hívj fel ezen a számon: 70/504-3989

Írj e-mailt az jelentkezes@megoldasfokuszu.hu címre még ma, ne halogasd soká!

Várlak!

Gyarmati Katalin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.